Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ παντρεύτηκαν για τρίτη φορά τελώντας τον θρησκευτικό γάμο τους στο Πορτοφίνο της Ιταλίας και φυσικά εκεί ήταν παρούσες οι αδερφές και η μητέρα της τηλεπερσόνας, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές τους επιλογές. Η νύφη ξεχώρισε με το μίνι Dolce & Gabbana νυφικό και το ιδιαίτερο πέπλο της. Με τις εμφανίσεις τους όμως ξεχώρισαν και οι αδερφές της, οι οποίες επίσης ήταν ντυμένες με Dolce & Gabbana.

Διαβάστε ακόμη: Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Ιταλία - Παραμυθένια η τελετή

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία συνοδευόταν στο γάμο από την μεγαλύτερη κόρη της τη Νορθ, είχε gothic λουκ, με ένα μαύρο φόρεμα με ψηλό ντεκολτέ και διάφανες λεπτομέρειες στα μανίκια, ενώ επέλεξε να το σετάρει με ένα δραματικό, χρυσό κολιέ με σταυρό.

https://www.instagram.com/p/Cd3zmDNp6tl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαύρο φόρεμα επέλεξε και η Κλόε Καρντάσιαν, το οποίο αποτελούνταν από έναν δαντελένιο κορσέ και μια φούστα με δαντέλα. Αυτό όμως που ξεχώρισε επάνω της, ήταν το τεράστιο headpiece.

https://www.instagram.com/p/Cd37KZKvdYE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κένταλ Τζένερ, επέλεξε ένα αμάνικο, παστέλ φλοράλ φόρεμα με ψηλό ντεκολτέ, το οποίο ωστόσο ήταν πολύ στενό στα γόνατα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί πάρα πολύ να ανέβει τα σκαλιά του κάστρου που τελέστηκε ο γάμος. 

https://www.instagram.com/p/Cd37oqEvU3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας, Κάιλι Τζένερ, επέλεξε ένα ασημί στενό φόρεμα με λεπτές τιράντες και φλοράλ λεπτομέρειες, που τόνιζε τις καμπύλες της.

https://www.instagram.com/p/Cd3xmXiJ0bb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εντυπωσιακή και η μητέρα της οικογένειας Κρις Τζένερ, η οποία επέλεξε για το γάμο της κόρης της ένα μακρύ ροζ φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA