Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε στο Πρωινό τη Δευτέρα (23/5) την περιπέτεια που έχει περάσει με επιχειρηματία από τον χώρο των media, δεσμευόμενη πως μόλις θα είναι σίγουρη, θα προβεί σε μήνυση και αποκαλύψεις. 

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος: Πήρα περισσότερα λεφτά από όλους και από το έπαθλο στο Survivor

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό, είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό και την έχω πατήσει από φίλους» ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα, χωρίς να θέλει να πει κάτι πιο συγκεκριμένο ή ονόματα.

«Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των media. Θέλω να το πω όταν θα είμαι 100% σίγουρη. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι, όμως. Αυτός που έχει πράξει άσχημα, πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως της δημοσιότητας. Πραγματικά έπαθα μεγάλη ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

«Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στη Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά. Είμαι μια γυναίκα μόνη μου και λέω σε κάθε γυναίκα που πάνε να την εξαπατήσουν ότι υπάρχουν γυναίκες - δικηγόροι που δε ζητούν χρήματα», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA