Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Κρίτα, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον πρώτο της γάμο και τον ερχομό του γιου της, την απώλεια του συντρόφου της και αγαπημένου ηθοποιού, Μιμή Χρυσομάλλη, αλλά και για την 12χρονη εγγονή της, Φλώρα, την οποία μεγαλώνει η ίδια πλέον.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Κωστόπουλος: Θα καταθέσει μήνυση στην Αννα Τσουκαλά - Τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δέκα ετών από καρδιά ξαφνικά, δεν το πολυσυζητούσα. Η μητέρα μου δεν ενέκρινε το σύζυγο μου, επειδή είχε ξαναπαντρευτεί και ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Η έλλειψη του πατέρα, ίσως, ήταν η αιτία που διάλεγα μεγαλύτερους άντρες», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως «Ο ερχομός του γιου μας επηρέασε αρνητικά το γάμο μου. Όποιος λέει ότι το πρώτο παιδί δεν επηρεάζει πολύ μία σχέση, λέει ψέματα, αρχίζει γκρίνια». 

Στη συνέχεια η Ελένη Κρίτα αναφέρθηκε στο σύντροφό της, Μίμη Χρυσομάλλη, το «άλλο της μισό», όπως τον έχει χαρακτηρίσει, με τον οποίο ήταν 18 χρόνια μαζί και εξήγησε για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκαν.

«Με το Μίμη Χρυσομάλλη δεν παντρευτήκαμε, γιατί θέλαμε να μην υπάρχει σιγουριά. Αφήναμε την πόρτα πάντα μισάνοιχτη. Λέγαμε θα κάνουμε μία κόρη, αλλά συνεχώς το αναβάλαμε λόγω δουλειάς», είπε η γνωστή ηθοποιός. 

Εξήγησε κιόλας πώς βίωσε την απώλειά του. «Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, νιώθεις λίγο "ανάπηρος". Είναι παντού στο σπίτι. Δεν μπορείς να πιεις ούτε καφέ, γιατί τον πίνατε μαζί. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Και τότε ήρθε η πρόταση για το "Παραπέντε" σαν από μηχανής θεός. Τον πρώτο καιρό συγκρίνεις και αδικείς τον άλλο. Δεν βλέπεις τον άλλον σαν μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Θέλεις απλά να επαναλάβεις ό,τι είχες ζήσει», ανέφερε η Ελένη Κρίτα. 

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην 12χρονη εγγονή της, Φλώρα, την οποία μεγαλώνει η ίδια αφού η μητέρα της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 

«Όταν είσαι πολύ νέος είναι αλλιώς. Τώρα έχεις άλλη ευθύνη. Όταν παίζεις τον ρόλο της μαμάς, βλέπεις τα λάθη που έχεις κάνει παλιά όταν ήσουν 25 ετών. Τώρα προσπαθείς να κρατήσεις άλλες ισορροπίες. Πολλές φορές δίνουμε στα παιδιά μας αυτό που θα θέλαμε εμείς και όχι αυτό που πρέπει. Δεν θα έδινα καμία συμβουλή σε έναν γονιό, εξ ορισμού είσαι λάθος. Πρέπει να συγχωρούμε τον εαυτό μας και να πηγαίνουμε παραπέρα», κατέληξε η Ελένη Κρίτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA