Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίστηκε με τη νέα του συνοδό σε γνωστή ταβέρνα στο Πέραμα, είδηση που έγινε γνωστή από το Happy Day, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν σε σχέση με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Ωστόσο, σε άλλο ρεπορτάζ στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν σε σχέση με τη δημοσιογράφο του Mega, όμως χώρισαν πριν λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη: Ντέμης Νικολαΐδης: Σε έξοδο για φαγητό με νέα συνοδό

Η νέα συνοδός λοιπόν του Ντέμη Νικολαΐδη, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, είναι η Φανή Σπυριδάκη. Πρόκειται για μία κυρία γνωστή στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, συνιδιοκτήτρια των πολύ σπουδαίων εστιατορίων Αθήνα, με σπουδές θεάτρου και επικοινωνίας στη Σορβόννη, αλλά και υποκριτικής στην Ελλάδα.

«Πάμε να δούμε ποια είναι αυτή η κυρία που κάνει τον Ντέμη Νικολαΐδη να κοκκινίζει» είπε στην εισαγωγή του θέματος η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στο «Happy Day» και έδωσε τον λόγο στην Τίνα Μεσσαροπούλου που είχε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Όμως, η Φανή Σπυριδάκη, εκτός της επιχειρηματικής δράσης της στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται και στα καλλιτεχνικά και πολιτικά πράγματα.

(Η εμφάνισή της στο MasterChef στο 03:40')

(Η εμφάνισή της σε επεισόδιο των Singles)

«Έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στο Παρίσι και στην Αθήνα. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός – έχει περάσει από το “Singles”. Έκανε κι ένα πέρασμα από το “MasterChef” to ’18 μαζί με δύο ακόμα ανθρώπους από τον χώρο της εστίασης που έκριναν κάποια πιάτα. Έχει επίσης ασχοληθεί με την πολιτική – το ’14 ήταν υποψήφια Ευροβουλευτής με το Ποτάμι» ενημέρωσε τους τηλεθεατές η δημοσιογράφος, η οποία επέμεινε ότι, σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης ουδέποτε υπήρξε σε σχέση με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αντίθετα -και εκεί οφείλονταν ο εκνευρισμός του για τα σχετικά δημοσιεύματα- είναι ζευγάρι με την Φανή Σπυριδάκη εδώ και κάποιους μήνες, κάτι που και οι δύο φρόντισαν διακριτικά να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Φανή Σπυριδάκη είναι πετυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Είναι ο άνθρωπος πίσω το διάσημο και εξαιρετικά επιτυχημένο Nöel του οποίου είναι η μία εκ των συνιδιοκτητών. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια του Blue Oÿster.

Ως συνιδιοκτήτρια των άκρως επιτυχημένων αυτών πρότζεκτ στο χώρο της εστίασης, είχαμε δει την Φανή Σπυριδάκη καλεσμένη κριτή στο MasterChef πριν από λίγα χρόνια.

Μαζί με πασίγνωστους σεφ είχε κρίνει τα πιάτα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής σε μια από τις καθοριστικές δοκιμασίες. Να σημειωθεί ότι στο Noel είχαν βρεθεί τόσο οι κριτές του MasterChef όσο και οι παίκτες του δεύτερου κύκλου λίγο πριν τον τελικό.

https://www.instagram.com/p/BhyVQbYjBp1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA