Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Κότσιρας ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Πρωινό» πως δεν πιστεύει στον διαχωρισμό που υπάρχει στο ελληνικό τραγούδι ανάμεσα σε έντεχνο και εμπορικό, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δε θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και τι τον φοβίζει όσον αφορά την τραπ μουσική.  

Διαβάστε ακόμη: Nirvana: Η κιθάρα του Kurt Cobain από το «Smells Like Teen Spirit» πουλήθηκε για 4,5 εκ. δολάρια

«Όταν περνάω καλά, δε με νοιάζει που θα είμαι. Τα τούβλα είναι τούβλα, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι», είπε για το διαχωρισμό ανάμεσα στις μουσικές σκηνές και τα μπουζούκια, ενώ όσον αφορά μια πιθανή συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, εξήγησε για ποιο λόγο δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να ευδοκιμήσει:

«Τον Αργυρό δεν τον ήξερα, τον γνώρισα σε μια συνδιάσκεψη τραγουδιστών στη διάρκεια του covid και είδα ότι είναι ένα τρομερό πλάσμα. Ένα συμπαθέστατο παλικάρι με πολύ ωραία φωνή. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα, όμως, να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι άλλου τύπου διασκέδαση. Αλλού στοχεύει ο ένας, αλλού ο άλλος. Εκείνος στοχεύει στο σώμα, περισσότερο με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με την ψυχή. Αν έρθει και ο χορός, μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τραπ μουσική για την οποία δήλωσε ότι «Είναι ένα είδος μουσικής που η βάση του δεν είναι τραγουδιστική. Απευθύνεται σε 12χρονα, τα οποία είναι και αυτά που κάνουν τα μεγάλα κλικ. Επίσης, προσμετράς την επιτυχία με κάτι που είναι διαβλητό, τα views αγοράζονται. Ανά πάσα ώρα μπορείς να αγοράσεις views. Στο παρελθόν δεν μπορούσες να αγοράσεις την επιτυχία, την επίπλαστη επιτυχία μπορείς να την αγοράσεις». 

Πρόσθεσε δε πως «Ακριβώς επειδή απευθύνεται σε 12χρονα και σε 13χρονα, νομίζω ότι είναι επικίνδυνο το να τα εξοικειώνεις με τα ναρκωτικά, τα όπλα, τον σεξισμό, την κακοποίηση, είναι είδος προς διερεύνηση νομική». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA