Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, με το περιστατικό να σημειώνεται λίγες ημέρες προτού ταξιδέψει για πρώτη φορά στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια γύρω στις 21:30 τοπική ώρα. Το ίδιο άρθρο υποστηρίζει πως δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς και προσπάθησε να γράψει τα συμπτώματά του σε ένα κομμάτι χαρτί.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά την επιστροφή της στην Ευρώπη 2 χρόνια μετά το Megxit

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2670845.html

Την ίδια ώρα η DailyMail αναφέρει πως υπάρχει οργή στην οικογένεια Μαρκλ, που ο πατέρας πλήρωσε μόνος του την ιατρική του περίθαλψη, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του Μέγκαν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily Mail η 57χρονη κόρη του, Σαμάνθα Μαρκλ και στη συνέχεια κατηγόρησε ευθέως την αδερφή της Μέγκαν, λέγοντας: «Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδερφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας Μαρκλ δεν παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, καθώς είχε υποστεί δύο εμφράγματα.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαμάνθα Μαρκλ κατηγορεί τη Δούκισσα του Sussex για την εξασθένιση της υγείας του πατέρα τους. Μέσω Twitter μάλιστα της είχε κάνει δημόσια επίθεση όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα, ενώ με τον πατέρα της δεν μιλούσε.

«Τι θα έλεγες να αποτίσεις φόρο τιμής στον πατέρα σου; Φτάνει πια. Φέρσου σαν ανθρωπίστρια, συμπεριφέρσου σαν γυναίκα. Αν πεθάνει ο πατέρας μας, θα φταις εσύ, Μεγκ!», είχε γράψει στο Twitter το 2018, η Σαμάνθα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA