Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφός της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά και τα δημόσια λόγια αγάπης που είχε πει το μοντέλο για τον tattoo artist. Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ήταν εκείνος που έριξε τη «βόμβα», λέγοντας ότι η αιτία που χώρισε το ζευγάρι ήταν η απιστία της Κάτιας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο tattoo artist αποκάλυψε πως η πρώην παίκτρια του Survivor και πρώην σύντροφός του πλέον έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Χώρισε με τον Κωνσταντόπουλο κι αυτός έμεινε με το τατουάζ της στο πρόσωπο

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί». είπε ο tattoo artist στην εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, είχε χτυπήσει σε τατουάζ το όνομά της στα ρωσικά στο πρόσωπό του, ενώ στη δεξιά πλευρά έχει χτυπήσει την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ταραμπάνκο - Κωνσταντόπουλο

Η εφημερίδα «Espresso» στο σημερινό πρωτοσέλιδό της αποκάλυψε ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Του έριξε κέρατο με ματσό πλεϊμπόι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την Κάτια Ταραμπάνκο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στην Κάτια και τον Θοδωρή λέγεται Τάσος Χρήστου, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι το γνωστό μοντέλο μετά το Bridal Show «Yes I Do», όπου έκανε πασαρέλα ως νύφη, έφυγε μαζί του για Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Κάτια Ταραμπάνκο εθεάθη στη Θεσσαλονίκη να διασκεδάζει στο πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να είναι άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.

Τάσος Χρήστου: Ποιος είναι ο άνδρας που «έκλεψε» την καρδιά της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ο Τάσος Χρήστου είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και είναι πολύ δραστήριος στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Ιnstagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή.

Κάτια Ταραμπάνκο: Τι δήλωνε για τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο μετά το Survivor

Κωνσταντόπουλος για Ταραμπάνκο: «Θα ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν;»

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό τους, μίλησε χθες στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξέφρασε την απογοήτευσή του με την τροπή που πήραν τα πράγματα. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση και καμία επαφή με την Κρήτη. Να τη συνοδεύσω που; Από όσο ξέρω δεν τη συνόδευσα εγώ. Δε μπορώ να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δεν είναι πικρία, απογοήτευση είναι. Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα…

Ναι την έχω κάνει τατουάζ, της είχε γίνει πρόταση… Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω. Από όσο ξέρω έχει κάτι άλλο αυτή τη περίοδο. Από όσο ξέρω. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι αλλά για να το λένε οι φήμες έτσι θα είναι. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη.

Εκείνη επίσης δεν επικοινώνησε. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Εχω να τρέξω δουλειές Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν; Πολλή έκταση δεν έχει πάρει το θέμα; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο αλλά μάλλον δεν ήθελε να συνεχίσω να είμαι μαζί της στο προσκήνιο» είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA