Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε την Πέμπτη (25/5) στην εκπομπή «Love it» για την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τόνισε πόσο αγενές θεωρεί το να ρωτούν μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδί. 

Διαβάστε ακόμη: Η εμφάνιση του Μαζωνάκη στις Κάννες, η εκρηκτική πορεία του Αρναούτογλου και η νέα σειρά του Star

«Εγώ τα βλέπω λίγο μάταια αυτά τα πράγματα, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, μπορεί να περνάω φεγγάρι. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους σε οποιοδήποτε χώρο που να ταιριάζουν, να τους πάει και να τους κάνει καλύτερους», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσον αφορά την ερώτηση που γίνεται συχνά σε γυναίκες για το πότε θα αποκτήσουν παιδί, η Μαρίνα Τσιντικίδου τόνισε ότι «Είναι ένα θέμα που σηκώνει πάρα πολύ φιλοσοφικοκοινωνική συζήτηση. Τίποτα δε θα έπρεπε να είναι ταμπού που είναι επιλογή ενός ανθρώπου και δεν κάνει κακό στους γύρω του. Είναι πολύ αγενές να ρωτάς έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις "πότε θα κάνεις παιδί;" και "γιατί δεν έχεις κάνει παιδί;" ή ένα ζευγάρι "πότε θα κάνετε παιδιά;" και "πότε θα κάνετε δεύτερο;". Δεν είναι ενδιαφέρον, είναι αγένεια. Είναι εισβολή στην προσωπική ζωή του άλλου αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA