Μενού
  • Α-
  • Α+

Άρωμα Ελλάδας είχαν οι φετινές Κάννες, μιας και στο 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ βρέθηκαν ουκ ολίγοι ηθοποιοί και δημιουργοί από τη χώρα μας. Η ταινία «Dodo» σε σενάριο και σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα και όπως ήταν φυσικό, οι πρωταγωνιστές της βρέθηκαν εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Η εμφάνιση του Μαζωνάκη στις Κάννες, η εκρηκτική πορεία του Αρναούτογλου και η νέα σειρά του Star

Ο Πάνος Κούτρας, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Ακης Σακελλαρίου και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ήταν μερικοί από αυτούς συμμετείχαν στο επίσημο photocall πριν την πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/Cd-kvWXgZcu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης εκεί βρέθηκαν η Μαριέλλα Σαββίδη, ο Πολύδωρος Βογιατζής, ο Άγγελος Παπαδημητρίου και η Tzef Montana.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, στις Κάννες βρέθηκε και ο  Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με την Εύη Καλογηροπούλου, δημιουργό της ταινίας, «Στον Θρόνο του Ξέρξη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/Cd-jrDKID50/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών είδαμε και τη Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στους προσκεκλημένους μεγάλης εταιρείας.

https://www.instagram.com/p/CdytebxKC0l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη δική της λάμψη στο Φεστιβάλ χάρισε και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. 

https://www.instagram.com/p/Cd8DaLGIGV6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA