Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέτος παρουσιάζει το «Κάτι Ξαναψήνεται» στο ΣΚΑΪ, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά την Τετάρτη (25/5) - μεταξύ άλλων - για τις μαγειρικές της ικανότητες, απάντησε εάν είναι έγκυος, ενώ αποκάλυψε τι εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμη: H «μάχη» Nova - Cosmote TV για τις αθλητικές μεταδόσεις και η νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Στην πρώτη καραντίνα μπήκα στην κουζίνα και εγκαινίασα τις ηλεκτρικές μου συσκευές. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, μαγειρεύω πολύ καλά πλέον, Μαγειρεύω στον Βασίλη, προσέχουμε, είναι κοντά δύο χρόνια πια και με το μαγείρεμα και τον Βασίλη. Θα ρωτήσεις και εσύ αυτά που ρωτάνε όλοι;» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Νίκο Μουτσινά να τη ρωτάει αν είναι έγκυος και εκείνη να απαντά, «Όχι, δεν είμαι έγκυος».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εάν είχε το ελεύθερο να παρουσιάσει όποια εκπομπή θέλει στην τηλεόραση, εκείνη θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη που της έχει λείψει πάρα πολύ, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

«Θα ήθελα να ξανακάνω ένα πρωινό να μπαίνω να ανοίγει η καρδιά μου, να καλημερίζω τον κόσμο, να έρχονται οι άνθρωποι από τις άλλες εκπομπές να στηρίζουν, να ζω το Survivor. Μου αρέσει, μου έλειψε, έχω να το κάνω έξι χρόνια», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πρόσθεσε πως «Έχω δει τι δυσκολίες έχει η ψυχαγωγία, είναι όντως πολύ δύσκολο, αλλά μου αρέσει να ψυχαγωγώ τον κόσμο, να βγάζω τη θετική πλευρά χωρίς να σημαίνει ότι όλα στη ζωή μου είναι ρόδινα, απλά φροντίζω και να μεταφέρω αυτό το πρόσωπο στον κόσμο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA