Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην οικονομική του κατάρρευση από την οποία και ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα από το ελληνικό κράτος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» στο OPEN.

«Αυτή η χώρα με έχει τιμωρήσει πολλαπλά. Δηλαδή δεν είναι ένα ή δύο τα συμβάντα, είναι πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά έχω την υπεραγάπη του κόσμου, όχι λόγω της φυλακής που άντεξα και αυτό βεβαίως ήταν το αποκορύφωμα. Από πριν με αγαπούσαν γιατί ήμουν σταθερός. Έβαζα θέσεις εργασίας συνέχεια, έφτιαχνα πολύ ωραία κτίρια και μαγαζιά, συμμετείχα μες στον κόσμο. Δεν χρειαζόταν να τύχω τέτοιας τιμωρίας, τέτοιας βία και bullying από το ίδιο μου το κράτος γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτό που είμαι. Μπορούν να το εξερευνήσουν όλοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε:

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει η κρίση και θα μας πετάξουν στα βράχια. Εγώ κάλπαζα, είχα επιτυχία, όλοι με σέβονταν, μου έδιναν τα πράγματα τους και με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι δικό τους που ευτυχώς μέχρι και σήμερα με βλέπουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA