Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής (27/5), στο After Dark στο OPEN. H ηθοποιός μπήκε στο Εξομολογητήριο και αποκάλυψε πως είχε έναν πολύ έντονο καυγά με την συνάδελφο της, Σοφία Μουτίδου στα παρασκήνια θεάτρου.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μουτίδου: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου που λατρευόμαστε, την Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καυγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί. Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ συνέχιζα να τα κάνω αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ότι έκανα εγώ τα νύχια μου! Εγινε σαματάς! Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά ήταν ο πιο αστείος καυγάς που έχει γίνει» συμπλήρωσε η Βίκυ Κάβουρα.

Μιλώντας για τις σχέσεις της, η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε ότι «έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Ήμουν με κάποιον και αυτός παράλληλα ήταν και σε άλλη σχέση. Αργώ λίγο να το μάθω γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν κάτι τρόπους να βρίσκουν τα πάντα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά και έτσι την πατάω. Είναι αλήθεια ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις. 

Έχω παρακολουθήσει άντρα, αλλά για μια φίλη μου. Είδαμε να βγαίνει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε από ένα σπίτι. Μία φορά που είχε μεθύσει ο σύντροφός μου είδα το κινητό του. Αλλά δεν βρήκα κάτι και εκεί κατάλαβα πόσο άρρωστο είναι» είπε.

Οσο για το αν θα πήγαινε στο Survivor, απάντησε: «Ποτέ», γιατί όπως είπε εκνευρίζεται εύκολα και ειδικά νηστική, τσαντίζεται πολύ. Της έχει γίνει πολλές φορές πρόταση, αλλά δεν το σκέφτεται καν. Όπως δήλωσε οι σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη είναι καλές, ενώ της άρεσε ο ρόλος της που είχε στο J2US.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA