Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Μενεγάκη, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή (27/5) πήρε το πρώτο πλοίο με προορισμό την αγαπημένη της Ανδρο. Η παρουσιάστρια, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις γι’ αυτή την εβδομάδα και με τον καιρό σύμμαχό της, αποφάσισε να περάσει το Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο της νησί και μάλιστα με την καλύτερη παρέα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της»

Οπως αποκάλυψε η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους, μαζί της στο νησί θα είναι ο γιος της, Αγγελος Λάτσιος και η σύντροφός του, Γαία Μερκούρη. Η ίδια φωτογραφήθηκε με τον γιο της και την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, μέσα από το πλοίο και στη συνέχεια δημοσίευσε το στιγμιότυπο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί!». 

https://www.instagram.com/p/CeEKNvYjCHf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη δημοσίευση σχολίασε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, γράφοντας: «Πάρτε με κι εμένα», με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Αγάπη μου μεγάλη, κουμπαρά της ψυχής μου», προσθέτοντας πολλές καρδιές στο πλάι. Ο Αγγελος Λάτσιος επίσης σχολίασε με εικονίδια από καρδούλες και χαμόγελα, στο σχόλιο της τραγουδίστριας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA