Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι μορφές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εντάχθηκαν ξανά στη βασιλική οικογένεια στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds (Μαντάμ Τισό) του Λονδίνου, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζει τα 70 χρόνια μοναρχίας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’Η επανένωση, μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έρχεται καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβουν μέρος στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο ντοκιμαντέρ από το BBC για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τα δύο τους παιδιά θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από τότε που έφυγαν στις ΗΠΑ, το 2020. Τα κέρινα ομοιώματα του ζευγαριού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα τοποθετηθούν δίπλα σε εκείνα της βασίλισσας, του πρίγκιπα Γουίλιαμ, της Κέιτ Μίντλετον, του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα. Κάθε ένα από τα κέρινα ομοιώματα έχει ανανεωθεί στην εμφάνιση για τη τη σημαντική περίσταση.

Η Κέιτ Μίντλετον φοράει ένα αστραφτερό σμαραγδένιο φόρεμα Jenny Packham, το οποίοι είχε επιλέξει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Πακιστάν το 2019 και στο The Royal Variety Show το 2021. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ντυμένη με κόκκινο φόρεμα Safiyaa με κάπα, το οποίο φόρεσε σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις στο πλαίσιο των βασιλικών καθηκόντων της στο Φεστιβάλ Μουσικής Mountbatten στο Royal Albert Hall τον Μάρτιο του 2020.

Το κέρινο ομοίωμα της βασίλισσας είναι το 23ο από τα 24 που δημιούργησε το Μουσείο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της. Είναι ντυμένη με λευκό και ασημί δαντελένιο φόρεμα, με το οποίο εμφανίζεται στην επίσημη φωτογραφία πορτρέτου του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου και είναι καλυμμένο με 53.000 στοιχεία Swarovski.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA