Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρέι Λιότα σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους με τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 67 ετών στις 26 Μαΐου. Ο ηθοποιός πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο του ενώ βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Dangerous Waters» παρότι δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Ray Liotta: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός

Η αρραβωνιαστικιά του, Τζέισι Νίτολο, θρηνεί για τον χαμό του αγαπημένου της και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατό του, μέσω της οποίας εξέφρασε τη βαθιά αγάπη που τρέφει για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CeGsGgmrweH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η ζωή μου τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν τίποτα λιγότερο, παρά πραγματικά μαγική. Ο Ρέι κι εγώ μοιραζόμασταν μια βαθιά αγάπη, την οποία θα κρατάω στην καρδιά μου για πάντα. Γελούσαμε καθημερινά κι ήμασταν αχώριστοι. Η χημεία μας ήταν τόσο άγρια, αλλά με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν για 'μένα τα πάντα στον κόσμο και δεν χορταίναμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε αυτό το είδος αληθινής αγάπης, που ονειρεύονται όλοι. Ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ και μέσα του και έξω», έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA