Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Μαργαρίτη, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor, σε ένα από τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χτύπησε σοβαρά και έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της, με αποτέλεσμα σήμερα να αντιμετωπίζει μη αναστρέψιμες βλάβες κατηγορώντας την παραγωγή για αμέλεια. Τώρα κινείται νομικά λόγω του προβλήματος υγείας, που προέκυψε όσο έπαιζε. Συγκεκριμένα, κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής «Acyn Media».

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor μηνύει τον Ατζούν Ιλιτζαλί για τον τραυματισμό της

Σε δηλώσεις της το πρωί της Δευτέρας (30/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε οικονομική αποζημίωση δημοσίως. Πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, τα πλάνα που έχετε δει είναι από τη θλάση, δεν έχει καμία σχέση με τον επίμαχο τραυματισμό μου, δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση».

Αναφερόμενη στην αποθεραπεία της, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε: «Είχα από τους γιατρούς σαφείς οδηγίες και εντολές να δώσω χρόνο στην αποθεραπεία/αποκατάσταση μέχρι και τον Οκτώβρη που ο γιατρός μου απαγόρευε να δουλεύω και να κάνω εργασία που απαιτεί βάρος και έπρεπε να προσέχω και έτσι και εκανα, περίμενα μέχρι τον Οκτώβρη που υποτίθεται ότι τα πράγματα θα γινόντουσαν καλύτερα, κάτι που δεν έγινε. Αντ' αυτού οι ενοχλήσεις είναι καθημερινές, υπάρχει πόνος, υπάρχει δυσκολία και οι δουλειές που επιτρέπεται να κάνω είναι τέτοιες που δεν πρέπει να έχεις ορθοστασία. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα κάτι, ούτε ενόχλησα κανέναν, ίσα ίσα θεωρώ ότι υπήρξα υπομονετική, συγκαταβατική. Δεν απαίτησα τίποτα, αλλά δεν υπήρξε και καμία επικοινωνία από την άλλη πλευρά ακόμη και σε ανθρώπινο, φιλικό επίπεδο».

Οσο για το τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και πέρα, η ίδια ανέφερε: «Ο καθένας από εμάς όταν νιώθει αδικημένος από μία κατάσταση, έχει το δικαίωμα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, να διεκδικήσει το δίκιο του και αυτό και κάνω, για αυτό υπάρχουν οι αγωγές».

Σε ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το αν την είδε γιατρός ή νοσοκόμος και της είπε να αγωνιστεί και αν έγινε ιατρικό λάθος, η ίδια απάντησε: «Εκεί υπάρχουν οι paramedico, νοσηλευτές, και μετά το χτύπημα έκριναν ότι μπορούσα να αγωνιστώ».

«Κάνω αγωγή, αλλά δεν θέλω να σταθώ στο νομικό κομμάτι γιατί δεν το κατέχω», είπε κλείνοντας η Σοφία Μαργαρίτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA