Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαντόνα και ο 16χρονος γιος της, Ντέιβιντ, το τελευταίο διάστημα περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Μητέρα και γιος απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και δεν διστάζουν να χαρίσουν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα στους paparazzi.

Διαβάστε ακόμη: Νικολέτα Πάσχουλα: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός - Η ανακοίνωση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και τους φωτογράφισε καθ’ οδόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μποξ WBA. H Madonna, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων εξαιτίας και των αναρτήσεων που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, τα σχόλια προκλήθηκαν εξαιτίας των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο πλευρό του 16χρονου γιου της που φοράει ένα κόκκινο μάξι φόρεμα στη βόλτα τους. Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η βασίλισσα της pop και ο Ντέιβιντ είναι πιασμένοι χέρι-χέρι, περπατούν και κατευθύνονται στις θέσεις τους ενώ η 63 ετών καλλιτέχνιδα, φόρεσε μια μακριά μαύρη φόρμα με αλυσίδες στο λαιμό της και ροζ γυαλιά.

https://www.instagram.com/p/CeJ-dZcOTSP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA