Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από story στο Instagram της, υπερασπίστηκε την Χριστίνα Μπόμπα για την επίθεση που δέχθηκε για τις ενδυματολογικές της επιλογές, ενώ έριξε τα βέλη της στον Ηλία Ψινάκη ο οποίος στο ζωντανό πρόγραμμα του X Factor κοιτούσε μέσα στο μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου, ενώ στη συνέχεια κατέβασε το φόρεμά της. 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Ξέφυγαν τα σχόλια στο Instagram για την εμφάνισή της - Την αμφισβήτησαν ως μητέρα

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα story της στο Instagram υπερασπίστηκε την Χριστίνα Μπόμπα ενώ έριξε τα βέλη της στον Ηλία Ψινάκη.

«Τα «με αγάπη» σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992», έγραψε στο σχόλιο της η Μαίρη Συνατσάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA