Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά «Αγριες Μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη μουσική, την κοπέλα που τον ενθάρρυνε να σπουδάσει υποκριτική, τη χαμηλότερη αμοιβή που έχει πάρει για να παίξει στο θέατρο, τα ραβασάκια που λαμβάνει από θαυμάστριες, ενώ παραδέχθηκε ότι φοβάται την απόρριψη από τις γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Νίκος Κουρής: Το Twitter τον αποθέωσε για την ερμηνεία του

«Ηθελα να τραγουδάω και ήρθα στην Αθήνα να φτιάξω τη φωνή μου, όχι για να γίνω η πρώτη φίρμα της οικουμένης», είπε ο νεαρός, δημοφιλής ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Mega. «Στα 23 μου γνώρισα μια κοπέλα και με παρότρυνε να μπω σε δραματική σχολή», εξήγησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Αναφερόμενος σε σημάδι στη μύτη του, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι «Δεν έχω σοκολάτα στη μύτη, είναι από μια σκηνή βίας για το σίριαλ και ένα χτύπημα στο πάτωμα». Μιλώντας για το πώς εκδηλώνουν το θαυμασμό τους στο πρόσωπό του οι fans του, ο Γιάννης Βασιλώττος αποκάλυψε ότι «Βρίσκω ραβασάκια εκεί που πίνω καφέ, ή μου έρχεται μήνυμα “σε είδα, τι ωραίος είσαι”. Στο θέατρο πέρυσι ένα άτομο ήρθε σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις», ενώ παραδέχθηκε ότι φοβάται την απόρριψη. «Θα αρχίσω να κυνηγώ μια κοπέλα μόνο αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί φοβάμαι την απόρριψη».

https://www.instagram.com/p/CdWV28BvDXt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οσο για την πιο χαμηλή αμοιβή που έχει λάβει εργαζόμενος ως ηθοποιός, ο Γιάννης Βασιλώττος αποκάλυψε ότι «Έχω πάρει 4,5 ευρώ αμοιβή για να παίξω στο θέατρο, δεν είχαμε τόσο κόσμο…». Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ενώ δούλευε, τονίζοντας ότι «Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου και ήμουν στο γύρισμα και το βράδυ είχα παράσταση».

Απαντώντας, τέλος, στο αν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή, ο Γιάννης Βασιλώττος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα! «Θα παρουσίαζα εκπομπή, αλλά να είναι κάτι που θα μπορούσα να εκφραστώ, έχεις καμία πρόταση να μου κάνεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA