Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Χριστίνα Μπόμπα υπερασπίστηκε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου για τις φωτογραφίες που ανέβασε με βαθύ ντεκολτέ. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε μέσα από την εκπομπή της στον Alpha για τα σχόλια που δέχονται γυναίκες στο Instagram και στο Twitter. 

Διαβάστε ακόμηΣάκης Τανιμανίδης: Η στήριξη στη Χριστίνα Μπόμπα και το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω, όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media "σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί", "πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα", "δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου". Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα τη φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA