Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (31/5) η γνωστή ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα, μίλησε στο Πρωινό για τη γυναίκα που την παρενοχλεί για περισσότερα από τέσσερα χρόνια με την ίδια να σκέφτεται σοβαρά πλέον να καταθέσει εναντίον της ασφαλιστικά μέτρα.

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχει μία γυναίκα που με παρενοχλεί - Αφησε βαρέλι με βενζίνη έξω από το σπίτι μου»

«Είναι δύσκολη γιατί κρατάει πολλά χρόνια. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει περάσει τα τέσσερα χρόνια που με παρενοχλεί. Η δικηγόρος μου επιμένει ότι πρέπει να προχωρήσω στα ασφαλιστικά μέτρα, όπως λέει και η αστυνομία, όμως έχω ένα θέμα προσωπικό. Είναι μία γυναίκα που ίσως να χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης μετά από τέσσερα χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα με ξαναενοχλήσει ποτέ, ότι θα υπογράψει ό,τι χαρτιά θέλω και ότι θα εξαφανιστεί. Είμαι σε ένα δίλημμα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να της δώσω μία τελευταία ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο με τον οποίο την παρενοχλεί, εκείνη απάντησε πως «Δέχομαι 200 με 250 κλήσεις την ημέρα από αυτή τη γυναίκα και στο σταθερό και στο κινητό. Το απαντάω, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πολλές φορές έρχεται νύχτα κάτω από το σπίτι μου με ένα μηχανάκι. Ποτέ δεν έχει βιαιοπραγήσει, όμως, έχει φτάσει να παίρνει τον πατέρα και το παιδί μου». 

«Μου έστειλε ένα μήνυμα εχθές, ότι λόγω της δημοσιοποίησης αν ήταν άλλος στη θέση της θα είχε αυτοκτονήσει. Της είπα ότι κάνει χειρισμό. Δεν μπορώ, όμως και εγώ να ζω με το φόβο, το ίδιο και οι άνθρωποι που αγαπώ», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA