Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να διακόψει την περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» και σήμερα Τετάρτη (1/6) κάνουν το γύρο του Διαδικτύου φωτογραφίες που τον απεικονίζουν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp - Kate Moss: Σε συναυλία στο Λονδίνο, εν αναμονή της απόφασης στη δίκη με την Amber Heard

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή (27/5) στο αεροδρόμιο της Λειψίας, καθώς γυρνούσε σπίτι του και είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπουμε σε αμαξίδιο. Η πρώτη ήταν το 2019 όταν είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλό του. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιείται αμαξίδιο για τη μετακίνησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο 75χρονος Έλτον Τζον είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο μαζί με την Νταϊάνα Ρος και τους Queen στη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ μέσα στο μήνα θα συνεχίσει και την ευρωπαϊκή του περιοδεία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA