Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, αποκάλυψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για ποιο λόγο έκλαψε πάρα πολύ σε ηλικία 20 ετών, ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση απόπειρας βιασμού, τη συνάντηση με τον κατηγορούμενο, καθώς επίσης, το λόγο που άλλαξε τρόπο ζωής, χάνοντας τα περιττά κιλά που είχε. 

Διαβάστε ακόμη: Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

«Αδυνάτισα, αλλά δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Το μόνο που έχω κάνει είναι να γιατρέψω την ψυχούλα μου και όλο αυτό βγαίνει στο πρόσωπό σου όταν το κάνεις. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό για ψυχική ηρεμία και να αποβάλω ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα "βάρος", ένα περιττό», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Παραδέχτηκε πως το περασμένο καλοκαίρι «Συνειδητοποίησα ότι έκρυβα πολύ θυμό, νεύρα, άγχος, ένταση από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά τον τοξικό άνθρωπο. Θέλω ηρεμία στη ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα». 

«Έχω περάσει από πολλά στάδια. Όταν ήμουν 20 ετών, έκλαψα πάρα πολύ, ήμουν πιο μικρή, πιο αυθόρμητη, έχω γονατίσει και έχω σηκωθεί. Στα 30 με έπιανε το παράπονο. Τα έχω περάσει όλα. Στη δεδομένη στιγμή, είμαι στη φάση του "ας λένε ό,τι θέλουν" γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι και τι κάνω», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

«Είτε είναι λεκτική επίθεση είτε είναι λόγια, δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν. Όσο πιο πολύ φως μοιράζεσαι, τόσο σου έρχεται διπλάσιο πίσω. Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, το παιδί μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου. Οι δικοί μου είχαν μία σοβαρή επέμβαση που μέχρι κι οι συνεργάτες μου δεν την ήξεραν και έλεγα πάντα "όλα θα πάνε καλά"».

Όταν ρωτήθηκε η Μαρία Κορινθίου για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού, η ίδια απάντησε: «Με την υπόθεση απόπειρας βιασμού μου, είχαμε τις προάλλες ένα δικαστήριο όπου αντιμετώπισα τον έναν κατηγορούμενο πρόσφατα, τον βρήκαμε μέσα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χάρη σε ένα μήνυμα που μου έστειλε τότε ανώνυμα που έλεγε "εγώ είμαι αυτός". Για πρώτη φορά τον είδα στο δικαστήριο. Από κοντά που τον είδα δεν θεωρώ ότι ήταν αυτός που έκανε την επίθεση, άλλα ήταν αυτός που έστειλε το μήνυμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA