Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (2/6) η ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» - μεταξύ άλλων - για το κίνημα #MeToo και το πόσο σημαντικό ήταν που γυναίκες, οι οποίες είχαν πέσει θύματα κακοποίησης, βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, αλλά και για τη δική της εμπειρία που της στοίχισε και μια κλεισμένη δουλειά. 

Διαβάστε ακόμη: Αλέκος Συσσοβίτης: «Ζητώ συγγνώμη, δημιουργήθηκε παρεξήγηση - Εκτιμώ το γυναικείο φύλο»

«Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους. Υπήρχαν γυναίκες που και τότε που βίωσαν πράγματα βγήκαν και τα είπαν και δεν τους έδωσε κανένας σημασία και  μάλιστα, κάποιες μπορεί να τις κοιτούσαν και με μισό μάτι και να τις περνούσαν για μισότρελες. Το να γυρνάμε την ερώτηση "γιατί τώρα;" πίσω δεν είναι ωραίο. Γιατί η κοινωνία δεν ήταν ώριμη», εξήγησε η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης έγινε η αφορμή για να χάσει μία δουλειά που τότε είχε κλείσει με αποτέλεσμα να μείνει άνεργη ένα χειμώνα.

«Έχασα μια δουλειά, την οποία είχα κλείσει 2 - 3 μήνες πριν, οπότε έπαψα να ψάχνω για τον επόμενο χειμώνα και την έχασα», ανέφερε η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA