Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια το βράδυ της Πέμπτης (2/6) η αγαπημένη ηθοποιός, Μάρω Κοντού, μίλησε στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - μεταξύ άλλων - για τις πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει κάνει τα πάντα.

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: Με ενόχλησε η διάσταση που πήρε όταν με βρήκαν σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Παραδέχτηκε, βέβαια, στον Θεοχάρη Ιωαννίδη ότι την ενοχλεί όταν τη ρωτάνε συχνά εάν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου, ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», είπε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Μαρία από τη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Σε ερώτηση ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει το πρωί, η ίδια απάντησε ότι «πρώτα από όλα φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Να σου πω γιατί: Διότι κοιμάμαι γυμνή. Όπως τρέχω λοιπόν για να φτιάξω τον καφέ μου, έχω ένα μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι και όπως περνάω λέω "φτου σου, κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Αποκλείεται" και φτιάχνω τον καφέ και είμαι πανευτυχής», τόνισε η Μάρω Κοντού.

Όσον αφορά τη σχέση της με το χρόνο η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε πως «Δε με φοβίζει ο χρόνος. Όσο έχω την υγεία μου, δε με φοβίζει τίποτα. Άλλωστε νομίζω η σχέση μου με το χρόνο πάει πάρα πολύ καλά. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα και τα παράλογα, δεν με έχει σκληρύνει ούτε έχω χάσει την ευαισθησία μου», κατέληξε η Μάρω Κοντού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA