Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φρόντισαν να τα κάνουν ξεχωριστά. Ο παρουσιαστής, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε μεγάλη ένταση στο πλατό με την Κατερίνα Καινούργιου, τα έχει αφήσει όλα πίσω του και γιόρτασε στο πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Καβγάς Καινούργιου με Μικρούτσικο: «Θες να φύγω να συνεχίσεις εσύ;» - «Εγώ ξέρω τι υφίσταμαι κάποιες φορές»

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα περίμενε τον παρουσιαστή μια ιδιαίτερη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, όταν η εκπομπή επέστρεψε από τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στο πλατό την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Ελενα η οποία τον πλησίασε και του πρόσφερε μια ανθοδέσμη.

Προηγουμένως είχε προσεγγίσει τον παρουσιαστή η κόρη της συντρόφου του με μια μεγάλη τούρτα στα χέρια. Εμφανώς συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος διάβασε στον αέρα της κάρτα που είχε μέσα η ανθοδέσμη. «Πολύχρονος! Η ομάδα Super Κατερίνα».

Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί καθώς τηλεφωνικά η Αφροδίτη Μάνου του τραγούδησε για τα γενέθλιά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA