Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί Σακίρα και Ζεράρ Πικέ να έχουν χωρίσει και επίσημα, βγάζοντας και τη σχετική ανακοίνωση το Σάββατο (4/6), όμως, το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και απ’ ότι φαίνεται εξακολουθούν να περνούν χρόνο μαζί για χάρη τους. 

Διαβάστε ακόμη: Shakira- Pique: Ηταν τρεις μήνες σε διάσταση πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους

Έτσι, Σακίρα και Πικέ βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πόλη Χλούμποκα της Τσεχίας για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο τουρνουά μπέιζμπολ, διάρκειας τριών ημερών, για παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα ετών όπου συμμετείχε ο εννιάχρονος γιος τους, Μίλαν.

Μάλιστα, διοργανωτές του τουρνουά δήλωσαν πως και οι δύο κράτησαν χαμηλό προφίλ αφήνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους συνολικά 400 παίκτες που αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Πάντως, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ο γιος τους δεν κατάφερε να προκριθεί. 

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού να βγήκε αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, το ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει εδώ και τρεις μήνες, ενώ η Σακίρα διέψευσε μια πληροφορία που την ήθελε να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με κρίση άγχους μετά τη διαρροή της είδησης ότι έχει χωρίσει από τον Πικέ, εξηγώντας πως στο νοσοκομείο βρέθηκε για χάρη του πατέρα της.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA