Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Κόκλας, μίλησε τη Δευτέρα (6/6) στο «Πρωινό» - μεταξύ άλλων - για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει εκείνος στο θέατρο εάν η απόφαση του δικαστηρίου είναι τελικά αθωωτική. 

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Παναγοπούλου: «Βίωσα δύο ειδών συμπεριφορές από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ένα κομμάτι μου τον αγαπάει» 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ξέρει θέατρο, είχε προβλήματα με τη συμπεριφορά του; Αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι επειδή είναι μια δουλειά που έχει να κάνει πολύ με την κοινή γνώμη, θα έχουν πρόβλημα. Στην περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να ασχοληθεί με το θέατρο, ίσως από άλλο πόστο στην αρχή, αλλά θα μπορέσει να σκηνοθετήσει σε τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια, εφόσον είναι αθώος ο άνθρωπος», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος δεν έχει κατηγορηθεί για κάποιο ποινικό αδίκημα παρά μόνο για άσχημη συμπεριφορά και δεν έχει σκηνοθετήσει κάποια παράσταση φέτος, ο Κώστας Κόκλας απάντησε πως γι’ αυτό πρέπει «Να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, τους συναδέλφους μας, τους συνεργάτες μας. Είναι η οικογένειά μας και πρέπει να τους στηρίζουμε σε όλες τις δουλειές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA