Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία κίνηση που δεν συνηθίζουν (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) προχώρησαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το πάρτι της μικρής Λίλιμπετ, η οποία έγινε ενός έτους και γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στο Φρόγκμορ Κότατζ. Το πλήρες όνομά της είναι Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ και φέρει το χαϊδευτικό όνομα της Ελισάβετ (Λίλιμπετ) και το όνομα της γιαγιάς της, Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι για βασίλισσα Ελισάβετ: Ηθελα να δω αν έχει τους σωστούς ανθρώπους δίπλα της

Στη νέα φωτογραφία, η Λίλιμπετ φαίνεται να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της στην Αγγλία. Η μικρή πριγκίπισσα για τα γενέθλια της φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με ένα λευκό φιόγκο από δαντέλα στα κόκκινα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CeelNvSgZJB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σημειωθεί ότι παρόλο που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι από το Megxit και μετά δεν έχουν λογαριασμό στα social media, έχουν βρει τρόπο να επικοινωνούν πράγματα που τους αφορούν. Ο φωτογράφος και φίλος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Misan Harriman βρέθηκε στο πάρτι με την σύζυγό του και τις δυο του κόρες, φωτογράφισε την Λίλιμπετ και πόσταρε τη φωτό της μαζί με άλλες φωτό από το πάρτι στο Instagram.

"Ήταν τόσο προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ με την οικογένειά μου και τη δική της!" έγραψε. Να σημειωθεί, ότι σύσσωμη η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε στη Λίλιμπετ για τα γενέθλιά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA