Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο διακεκριμένος δάσκαλος πολεμικών τεχνών Jiu Jitsu, Γιώργος Κατσινόπουλος, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (6/6) και μίλησε για το άθλημα που αγαπάει και τους διαφορετικούς δρόμους που του έχει ανοίξει στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δυνατή φιλία που «γεννήθηκε» με τον Γιώργο Μαυρίδη στο «Nomads», αλλά και στα πρόσωπα που συνάντησαν καθώς και στις εμπειρίες που έζησαν, ταξιδεύοντας με την εκπομπή «Into the Skin».

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο που αποχώρησαν από το Asia Express

άλλο νόημα στη ζωή μου, κάλυψε ένα κομμάτι του που μου έλειπε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες έγινε κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη. Γιατί δεν θα τον δούμε, τελικά, στο «Asia Express»; Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν να πάμε μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη στο “Asia Express”, αλλά τελευταία στιγμή μας το ακύρωσαν και πήραν την κουμπάρα μου. Να είναι καλά. Η ίδια παραγωγή που έκανε το NOMADS έκανε και το Asia Express και δεν ήθελαν δυο άτομα από εκεί. Επίσης ήμασταν ένα πολύ καλοδουλεμένο ζευγάρι και δεν θα δίναμε υλικό στο εξωτερικό. Με έχει εκπαιδεύει πολύ καλά ο Μαυρίδης.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορώ πολύ εύκολα να τον κράξω πολύ, γιατί δεν με ακούει, αλλά δεν θα το κάνω. Ο Γιώργος με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα, έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και επαγγελματικά. Μετά το παιχνίδι μείναμε κολλητοί και πριν λίγο καιρό γίναμε και κουμπάροι. Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα άνθρωπος και πολύ καλός και τον αγαπώ πολύ» υπογράμμισε.

Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία του, το πρόβλημα υγείας που προκλήθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση; «Πέρασα άσχημα γιατί μετά το χειρουργείο στο ισχίο, που προκλήθηκε στο Nomads. Μόλις τελείωσε το χειρουργείο κι ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ ξανά, έπαθα κολλητά ωτίτιδα που μου το γυρνάει σε οξεία λαβυρινθίτιδα κι έκανα δύο χειρουργεία. Είχα ιλίγγους και μου άφησε μείωση της ακοής και παράλληλα 24ωρες εμβοές» ανέφερε ο Γιώργος Κατσινόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτό είχε ως συνέπεια πρώτη φορά στη ζωή μου να μην μπορώ να κάνω το restart, που έκανα πάντα. Για μένα ήταν πάντοτε πολύ εύκολο ό,τι κι αν είχα – προσωπικό, σωματικό, ψυχολογικό – να μπορώ με ένα πάτημα ενός κουμπιού να ξεναφέρνω τη ζωή μου εκεί που πρέπει. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος, που έπεσα σε μίνι κατάθλιψη και δεν μπορούσα να βρω τρόπο να φύγω από αυτόν τον βάλτο. Πριν από ένα 10ήμερο και ενώ είχα αποφασίσει να επισκεφτώ ένα ψυχολόγο, βάζω αστερίσκο εδώ, υπάρχει ένα βίντεο στο Youtube όπου όταν έχασα τον πατέρα μου πριν από δέκα-έντεκα χρόνια από καρδιά, συνέβη Κυριακή, την Δευτέρα έκανα την κηδεία και την Τετάρτη αγωνίστηκα. Τότε το είχα κάνει γιατί έλεγα ότι σαν δάσκαλος, σαν μέντορας όταν θα μου λένε μαθητές και άνθρωποι για τα προβλήματά τους, θα τους λέω σαν motivation video, κοιτάξτε τι μπορεί να κάνει κάποιος και τι δύναμη μπορεί να αντλήσει από μέσα του και να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή του. Πριν από 10 μέρες, λοιπόν, μου θύμισε αυτό το βίντεο ένας μαθητής μου που του το είχα συστήσει σαν… θεραπεία όταν αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα. Το βρήκα, λοιπόν, το είδα ξανά μετά από πολλά χρόνια και τις απαντήσεις που έψαχνα τις βρήκα από τον ίδιο μου τον εαυτό» κατέληξε.

Τέλος, μοιράστηκε την προσπάθεια που κάνει με το «Summer Camp», να βρίσκεται δίπλα σε άπορα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό, και αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη δημιουργία σχολής Stuntman με τον δημοφιλή στο είδος του, Κωνσταντίνο Hawk.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA