Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συμμετοχή του στο Survivor, τον γιο του αλλά και τα χρήματα που κέρδισε στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος. «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά» τόνισε και εξήγησε πως είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο. «Δεν μας επέτρεπαν να φύγουμε οικειοθελώς, για να μη χαλάσουμε το show. Ο Άγιος Εφραίμ ήταν δίπλα μου στο ριάλιτι. Είχα πάρει ένα μπουκαλάκι και έπινα αγιασμό, και μου έδινε δύναμη, δεν πεινούσα, δεν ζαλιζόμουν, δεν έχασα τα λογικά μου» επεσήμανε. «Στο ριάλιτι πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω. Με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο» τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ντροπή, έλεος» - Τι απάντησε για το Survivor All Star

«Ο γιος μου με έβλεπε στο ριάλιτι, ήταν λίγο περίεργο για εκείνον, τον έπιανε το παράπονο. Ο γιος μου είναι ο κολλητός μου, η ζωή μου» είπε και αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για αυτόν στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε: «Δεν κρατάω κακίες, τα αφήνω πίσω και οι εχθροί μου έρχονται κοντά μου σιγά – σιγά. Βγαίνοντας μου έκαναν πρόταση όλοι οι ψυχολόγοι να πάω να… τους κάνω καλά»,

«Τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αν παντρευτούν, θα τους παντρέψω. Εύχομαι να το κάνουν» συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA