Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συμμετοχή του στο The Bachelor, την αγάπη του για την υποκριτική, το Survivor All Star, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Αλέξης Παππάς. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα που τον συνάντησε στο «Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους». Ο ηθοποιός εστίασε στην ταινία «1980» που παρουσιάζεται στο φεστιβάλ και είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που προσπαθεί ο σκηνοθέτης είναι να αναδείξει ότι στον καιρό της κρίσης του κορονοϊού, και κάθε πανδημίας και ιού που μπορεί να νιώθει ο καθένας μέσα του και να δημιουργεί αποστάσεις από τους άλλους, να μπορεί να βρει τον τρόπο για να μειώσει αυτές τις αποστάσεις».

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Παππάς σε Ανδρέα Μικρούτσικο: Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη ερώτηση - Νομίζω το χόντρυνες λίγο

«Εχουν γίνει πολλές προτάσεις και συναντήσεις, μετά από τόσο καιρό μέσα στα ριάλιτι ήθελα ένα κενό» δήλωσε ο Αλέξης Παππάς σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. «Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε; Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη», πρόσθεσε.

«Εσύ όταν με έβλεπες στο The Bachelor με φοβόσουνα;», απάντησε στο αν οι γυναίκες τον φοβούνται μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. «Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι με κάποια κοπέλα», αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός και ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Άννα του ”Bachelor”, ούτε με την Αθηνά. Δεν έχω κρατήσει επαφή με κάποιο από τα κορίτσια του παιχνιδιού».

«Τυχαίο που δεν έμεινε καμία κοπέλα με τον bachelor;», διερωτήθηκε κλείνοντας ο Αλέξης Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA