Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα πως όσα προβάλλονται μέσω των social media δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια υπερβολικά εξωραϊσμένη πραγματικότητα σε αντίθεση με το τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την ίδια και αποκαλύπτοντας το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Το προσκλητήριο γάμου κοστίζει 200 ευρώ - «Καρφί» του Μικρούτσικου

«Αυτά που βλέπεις στα social media δεν είναι αληθινά. Να θυμάσαι κάθε φορά που συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάτι που βλέπεις online, μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις κάτι real με κάτι εντελώς ψεύτικο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα πολλά σχετικά stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram. 

«Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Η ίδια εξήγησε πως «Είναι λογικό να έχουμε άσχημες μέρες, είναι λογικό όταν αγχωνόμαστε ή είμαστε στενοχωρημένοι να παίρνουμε ή να χάνουμε δύο κιλά ή να βγάζουμε σπυράκια, ακόμα και να παθαίνουμε ψυχοσωματικά, όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή», δείχνοντας τη γυροειδή αλωπεκία στο κεφάλι της. 

«Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Θέλω να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο, όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας, πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Ο καθένας τραβάει τα δικά του προβλήματα. Εστιάστε και δουλέψτε στον εαυτό σας, να σκέφτεστε θετικά και όλα θα πάνε καλά», συμβούλεψε τους followers της η Ιωάννα Τούνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA