Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό και το μήνυμα «Ελευθερώστε τη θηλή» και συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και σχόλια. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από την 24χρονη τη Δευτέρα και σε αυτές ποζάρει με ένα μπικίνι στο χρώμα του δέρματος, αξίας 325 δολαρίων, το οποίο έχει ζωγραφισμένες δύο θηλές στο πάνω μέρος του. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν στην ανάρτησή της ήταν και ο ετεροθαλής αδερφός της Μπράντον Τζένερ. 

Διαβάστε ακόμη: Kendall Jenner: Το βίντεο από τον γάμο της Kourtney Kardashian που έγινε viral

Ο 41χρονος Μπράντον σχολίασε με μια φατσούλα που γελά και δύο χέρια που χειροκροτούν. Κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες του Instagram, οι οποίοι αντέδρασαν, κάνοντας σχόλια όπως «αιμομιξία», «χμμμ όχι» και «έι αδερφέ, αυτή είναι η αδερφή σου». «Είναι δικό μου θέμα ή είναι παράξενο που ο αδερφός της σχολίασε σε αυτή την ανάρτηση;», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.

«Αυτό το σχόλιο είναι ανατριχιαστικό» και «ανώμαλος» ανέφεραν κάποια άλλα σχόλια. «Παράξενο… φαντάσου τον μεγαλύτερο αδερφό σου να σχολιάζει τη φωτογραφία με τα στήθη σου. Τι πάει λάθος με εσένα», έγραψε κάποιος άλλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και κάποιοι που υπερασπίστηκαν τον μουσικό.

Η Κάιλι και ο Μπράντον είναι παιδιά της Κέιτλιν Τζένερ, η οποία γεννήθηκε ως Μπρους το 1949. Η μητέρα της Κάιλι είναι η Κρις Τζένερ, ενώ του Μπράντον η Λίντα Τόμσον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA