Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει αποδείξει άπειρες φορές πόσο ακομπλεξάριστη γυναίκα είναι που δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της. Η επιχειρηματίας και χημικός τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει μεταμορφώσει το σώμα της. Σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσιευσε ένα βίντεο στο οποίο φοράει το ολόσωμο μαγιό της, κάνει ντους και δείχνει τη νέα της πιο αδυνατισμένη σιλουέτα. Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Πώς ήμουνα πριν και πώς είμαι τώρα». Μάλιστα η χημικός συμβουλεύει τις διαδικτυακές της φίλες να κόψουν τα γλυκά, να πίνουν πολύ νερό και να περπατούν. Όπως λέει όμως: «Εννοείται όμως ότι αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Juicy for ever».

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Κατσαφάδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της στο Instagram

https://www.instagram.com/tv/CehD1Bpt4YR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δήμητρα Κατσαδάφου σε προηγούμενη ανάρτησή της έδειξε φωτογραφίες πώς ήταν πριν χάσει τα κιλά και πώς είναι τώρα. «Και επειδή πάντα πρέπει να τσαλακωνόμαστε για να πούμε την αλήθεια. Μην ξεχνάτε ότι τη μεγαλύτερη διαφορά από τα αδυνατιστικά μας την είδα εγώ η ίδια, για όσους με θυμάστε. Ήταν η απόλυτη κινητήριος δύναμη για να χάσω τα περιττά κιλά μου, την κυτταρίτιδα και να έχω απίστευτη σύσφιξη».

https://www.instagram.com/p/Cef1wgHuQrn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA