Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (7/6) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα ταξίδια του, τη σύζυγό του, Ηλέκτρα, που είναι συνοδοιπόρος του στη ζωή και στη δουλειά, αλλά και για τις κόρες τους που τους συντροφεύουν σε όλο τον κόσμο. Ο παρουσιαστής που μέσα από την εκπομπή του «Happy Traveller» έχει καταφέρει να ταξιδέψει σε 98 χώρες, μίλησε για τα ταξίδια του και για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη. «Εχω πάει σε 98 χώρες, αν μπω σε αυτή την λεπτομέρεια μπορεί και να δυσκολευτώ. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τα ταξίδια μετά την “Κουζίνα της μαμάς” ήταν τότε που γνώρισα την Ηλέκτρα», είπε αρχικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Διαβάστε ακόμη: Ευτύχης Μπλέτσας: Οδυνηρή απώλεια λίγο πριν γίνει ξανά πατέρας

Η σύζυγός του, με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο κόρες, υπήρχε γερό στήριγμα στο ξεκίνημά του. «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε 10 χρόνια μαζί» είπε. Το πρώτο τους ραντεβού αποκάλυψε ήταν στις… κούνιες βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. «Α, στις κούνιες! Να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες» είπε γελώντας με νόημα ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

Ευτύχης Μπλέτσας: Σε ποια χώρα θα μπορούσε να ζήσει; 

Ο Ευτύχης Μπλέτσας δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να ζήσει εύκολα στην Αυστραλία σαν ποιότητα ζωής, αλλά και στη Νορβηγία και τη Σουηδία, μόνο που έχουν το πρόβλημα του φωτός και του κρύου.

Ευτύχης Μπλέτσας: «Επαθα κατάθλιψη όταν έχασα το διαβατήριο»

Τέλος ο Ευτύχης Μπλέτσας δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη επειδή έχασα το διαβατήριο με όλες τις σφραγίδες. Όταν πήγα να πάρω το νέο διαβατήριο από το Αστυνομικό Τμήμα μου λέει ένας αστυνομικός “Κοίτα τι σου έχω εδώ”. Είχαν βρει το παλιό μου διαβατήριο κάπου στην Γεωργία και το έφεραν στην Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA