Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπραντ Πιτ υπέβαλε μία ακόμα μήνυση στην πρώην του, Αντζελίνα Τζολί, με την κόντρα ανάμεσα στους «Μπραντζελίνα» να δείχνει ατελείωτη παρά τα πολλά χρόνια που έχουν περάσει από τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Διαβάστε ακόμη: TikToker δίνει 5 επιχειρηματικές συμβουλές - Πώς κατάφερε να δουλεύει 2 ώρες τη μέρα και να βγάζει 8.000 δολάρια το μήνα

Η μήνυση αφορά τον αμπελώνα «Σατό Μιραβάλ» που αγόρασαν από κοινού το 2008 έναντι 31 εκατομμυρίων λιρών και εκεί παντρεύτηκαν το 2014, ενώ εκεί το ζευγάρι είχε περάσει πολλές διακοπές μαζί με τα έξι παιδιά του.

Τώρα ο Μπραντ Πιτ κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί ότι «επεδίωξε να του προκαλέσει ζημιά» πουλώντας εκείνη το δικό της μερίδιο σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και παρά το γεγονός - όπως ισχυρίζεται - ότι είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσει κανείς από τους δύο το μερίδιό του χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του άλλου. 

Μάλιστα, ο χολιγουντιανός σταρ την κατηγορεί ότι η απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της τον εξανάγκασε σε συνεργασία με «έναν άγνωστο με δηλητηριώδεις προθέσεις» δεδομένου ότι ο Μπραντ Πιτ έχει πολύ ενεργό ρόλο στην παραγωγή του ροζέ κρασιού «Miraval», το οποίο έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου.

Προς το παρόν η πλευρά της Αντζελίνα Τζολί δεν έχει κάνει κάποια δήλωση γύρω από το θέμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA