Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μίλησε στο «Στούντιο 4» την Τετάρτη (8/6), για την κολλητή φιλία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και τη μοναδική σχέση που έχει με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χρανιώτης: «Στα 14 μου πήγαινα σχολείο με ωτοστόπ - Μπορώ να γράψω βιβλίο για όσα μου συνέβησαν»

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» τον ρώτησε σε κάποια φάση όταν ήταν μικρό παιδάκι εάν μπορεί να τον λέει μπαμπά. «Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με τη Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει "να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;". "Φυσικά, το ρωτάς;" της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει, είναι ο Νώντας. Δεν είχε μπερδευτεί. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε, αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα. Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή», ανέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως «Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα λίγο, αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει "Χρήστο". Η αγάπη, όμως, ήταν αγάπη προς μπαμπά, όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η Δανάη Μπάρκα έκανε δώρο σε εκείνον, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Καβογιάννη που είναι κολλητή τους φίλη δώρο ταξίδι στο Λονδίνο τις ημέρες που γιορταζόταν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ, εξηγώντας το λόγο που το έκανε.

«Το ταξίδι στο Λονδίνο ήταν δώρο της Δανάης. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο πριν κάνα μήνα και μου λέει, "3, 4 και 5 του μήνα τι κάνεις;" και της λέω "έχω πρόβες" και λέει "Μπορείς να λείψεις;". Λέω "Ναι, αλλά γιατί;" και μου λέει "έκπληξη, μην κλείσεις τίποτα!" Παίρνω τη Βίκυ και μου λέει "σε πήρε και σένα;" και μου λέει "ναι". Μιλάμε και με τη Μαρία και την είχε πάρει και εκείνη.

Αυτό το ταξίδι ήταν δώρο της Δανάης προς τους γονείς της, όπου γονείς εννοεί και τη Μαρία Καβογιάννη και ήταν πάρα πολύ συγκινητικό γιατί στο προηγούμενο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ συμπτωματικά είχαμε πάει στο Λονδίνο να δούμε παραστάσεις και η Δανάη ήταν μικρούλα και μας είπε "Ιωβηλαίο θα πάω τους γονείς μου ταξίδι στο Λονδίνο", ήταν δώρο και έκπληξη», είπε συγκινημένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA