Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περνούν μία όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί για το εξώφυλλο του περιοδικού «OK!» που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή και μίλησε για την όμορφη περίοδο που βιώνει.

Διαβάστε ακόμη: Λάουρα Νάργες: Κοιμάται με 9 μαξιλάρια - Το νέο βίντεο στο Instagram

https://www.instagram.com/p/Cek0TX1KAaC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις φωτογραφίες είδαμε την Λάουρα Νάργες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με την ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό να εξομολογείται ότι αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες αλλά και τη δύσκολη εγκυμοσύνη της. «Εχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις ημέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο» αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Σαντικάι, ενώ το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA