Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε για την υπόθεση του ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό και βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού. «Έμεινα 14 μήνες στη φυλακή, αδίκως. Δεν ήξερα για ποιο λόγο βρέθηκα εκεί. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει δικαστήριο. Δεν υπάρχει κάτι γύρω μου» είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 300 κιλά κοκαΐνης σε φορτίο με μπανάνες - Τέσσερις συλλήψεις από την αστυνομία

«Μου τα έχουν διαλύσει όλα. Με τα ψέματα που λέγανε, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν. Δεν ισχύει αυτό με την εξωσυζυγική σχέση. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η γυναίκα, έχω την κατάθεσή της εδώ. Ήταν η κόντρα και η ίντριγκα που ήθελε να κάνει η αστυνομία για την προσωπική μου ζωή. Σε μένα και τη γυναίκα μου. Έτσι ώστε αν έχω κάνει κάτι, να το πει η γυναίκα μου. Ήταν συνεργάτιδά μου αυτή η γυναίκα τρία χρόνια. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, είναι όλα ψέματα» σημείωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Τέτα Καμπουρέλη, με την οποία όπως αποκάλυψε ζουν σε διαφορετικά σπίτια. «Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα» είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.