Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Καίτη Γαρμπή με μία τούρτα - υπερπαραγωγή, την οποία μοιράστηκε με τους φίλους και followers της μέσα από το προφίλ της στο Instagram όπου αντί για κερασάκι είδαμε το αγαπημένο της Kaitoji «Wonder Woman». 

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο, υποφέρω χρόνια - Κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα»

Αυτήν την περίοδο η Καίτη Γαρμπή έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και η ίδια θέλησε μέσα από την ανάρτησή της να ευχαριστήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης που περίμενε υπομονετικά υπό βροχή για να την απολαύσει. 

«Θεσσαλονίκη Γιάννενα με δυό παπούτσια πάνινα! Καλημέρα! Αφήνουμε πίσω μας την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και ερχόμαστε προς στα Γιάννενα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για τη χθεσινή βραδιά στη Μόνη Λαζαριστών! Ο κόσμος στάθηκε για 2 ώρες μέσα στη βροχή, άλλοι με ομπρέλες κι άλλοι χωρίς, περιμένοντας στωικά να ξεκινήσει η συναυλία μας! Βαθιά υπόκλιση απ' όλους εμάς στο κοινό της Θεσσαλονίκης και απέραντη ευγνωμοσύνη», έγραψε η Καίτη Γαρμπή, χαρίζοντας απλόχερα το χαμόγελό της μπροστά στην τούρτα, εμπνευσμένη από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

https://www.instagram.com/tv/CelhxzTAkfC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας δούμε μερικές στιγμές - σταθμός σε μια καριέρα που ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες, όλες από «ατόφιο χρυσάφι» της Καίτης Γαρμπή. 

Το Σεπτέμβριο του 2019 γιορτάζει με συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο τα 30 χρόνια δισκογραφίας με χιλιάδες θαυμαστές να την αποθεώνουν για περισσότερες από 3,5 ώρες επί σκηνής.

Από τις εμφανίσεις της στο Φωταέριο το χειμώνα 2013 - 2014 που σήμανε την επιστροφή της στις μεγάλες πίστες, ενώ συνέπεσε χρονικά με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Περίεργες Μέρες», το οποίο περιελάμβανε το τραγούδι «Ανεμοδαρμένα ύψη» που έχει γίνει πλέον κλασικό.

Το Σεπτέμβριο του 2012 εμφανίζεται στη συναυλία για τα 20 Χρόνια Φοίβου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και η είσοδός της στη σκηνή στο δεύτερο μέρος με το «Ατόφιο Χρυσάφι», κυριολεκτικά, «γκρέμισε» το στάδιο

Τη σεζόν 2015 - 2016 ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, συμμετέχοντας στο «80s The Musical» και έχοντας στο πλευρό της την Ελένη Φουρέιρα και πλήθος ηθοποιών και τραγουδιστών. Η ίδια μπορεί να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ηθοποιός, αλλά τα περάσματά της από ελληνικές σειρές, όπως «7 Θανάσιμες Πεθερές» και πιο πρόσφατα «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, σκορπώντας γέλιο στους τηλεθεατές.

Το φθινόπωρο του 2012 κάνει με μεγάλη επιτυχία περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε κινηματογραφική αίθουσα του Odeon Kosmopolis παρουσιάζοντας τα αγαπημένα στο κοινό της τραγούδια - και όχι μόνο - μπροστά στην κινηματογραφική οθόνη, δίνοντάς τους άλλο αέρα. Σε συνεντεύξεις της πάντα δηλώνει ότι οι εν λόγω εμφανίσεις ήταν όνειρο ζωής και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. 

Το 2007 η Sony Music, η τότε δισκογραφική της εταιρεία την τιμά για τα 18 χρόνια δισκογραφίας με μια τιμητική βραδιά όπου βραβεύεται για τα ρεκόρ πωλήσεων που έχουν σημειώσει τα άλμπουμ της. 

Η συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο Fever το χειμώνα 2000 - 2001 άφησε εποχή αφού δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας που απολάμβαναν, φάνταζε μάλλον αδύνατον οι δύο τους να «δεχτούν» να συνυπάρξουν επί σκηνής.  

https://www.instagram.com/p/ButCtlMAwZu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φθινόπωρο του 1997 κυκλοφορούν οι πολυπλατινένιες «Ευαισθησίες» σε στίχους και μουσική Φοίβου με τα τραγούδια του άλμπουμ να παίζουν ασταμάτητα στα ραδιόφωνα και την επιτυχία να είναι τόσο μεγάλη που μέχρι και το εξώφυλλο του δίσκου αποτυπώθηκε μέχρι και σε τρόλεϊ με την Καίτη Γαρμπή να ποζάρει - δικαίως - χαμογελαστή αφού ήταν το πρώτο τρόλεϊ στην Ελλάδα με artwork.

Η εμφάνισή της στη Eurovision το 1993 έχει αφήσει εποχή με την ίδια να κατέχει το ρεκόρ  για το μεγαλύτερο σε διάρκεια κοντινό πλάνο στην ιστορία του διαγωνισμού, διάρκειας 43 δευτερολέπτων. 

https://www.instagram.com/p/CZxN2ovro8r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στο πλευρό του οποίου έκανε ως έφηβη τα πρώτα της βήματα μαζί με την αδερφή της, Λιάνα, ως «αδερφές Γαρμπή» συμμετέχοντας στο μπαλέτο του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA