Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε με βίντεο στο προφίλ του στο Instagram ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt με τον ιό να επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί του και στα νεύρα του προσώπου του και να του έχει προκαλέσει παράλυση στο μισό πρόσωπό του. Γι’ αυτό το λόγο ακύρωσε ορισμένες από τις προγραμματισμένες live εμφανίσεις του. 

Διαβάστε ακόμη: Justin Bieber: Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt από το οποίο πάσχει ο γνωστός τραγουδιστής

Η παραπάνω ανακοίνωση όχι μόνο προκάλεσε ανησυχία στους φαν του, αλλά ιδιαίτερα σε μια 28χρονη κοπέλα - μητέρα τριών παιδιών - από την Κορνουάλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας, τη Νικόγια Ρεσκόρλα, η οποία εμφάνισε το ίδιο σύνδρομο πριν από 20 μήνες

«Έχω δει το βίντεό του και δεν θα πω ψέματα, έκλαψα. ​​Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ταυτιστώ με τόσο πολύ με κάποιον που δεν ξέρω», δήλωσε η ίδια στο Reuters. 

Η Ρεσκόρλα ανέφερε ότι εμφάνισε το σύνδρομο πριν από 20 μήνες, περίπου τη χρονική στιγμή που το έντεκα εβδομάδων παιδί της εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή μόλυνση και ο παππούς της, τον οποίο φρόντιζε, έπρεπε να πάει σε οίκο ευγηρίας.

«Πιστεύω ότι προσωπικά για μένα το άγχος ήταν ένας τεράστιος παράγοντας», τόνισε, συμπληρώνοντας πως «Είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι κάποιος άλλος θα περάσει από κάτι που περνάς εσύ. Προφανώς, ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένας μεγάλος σταρ και ένιωσα πολύ περήφανη που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το σύνδρομο Ramsay Hunt, αλλά και αποκαρδιωτικό που το περνάει».

Μάλιστα, η Ρεσκόρλα δεν έκρυψε τον αντίκτυπο που έχει η ασθένεια στον τρόπο ζωής της, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί πλέον να οδηγεί ή να βγαίνει από το σπίτι μόνη της, πρέπει να πίνει πάντα χρησιμοποιώντας καλαμάκι, ενώ έχει προβλήματα με ιλίγγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA