Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στη στήλη «Θυμάσαι;» της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για δημοφιλή τραγούδια του. «Το “μη ρωτάς το γιατί” γράφτηκε πάνω στην πίστα. Είπα το ρεφρέν, είδα ότι είχε απήχηση και το έβαλα στον δίσκο. Το “όλα σ’ αγαπάνε” τον είχαν στο συρτάρι ο Χρυσοβέργης με τον Γιατρά για πάνω από δέκα χρόνια. Ο Κοσμάς Μενιδιάτης επέμενε να το πω, εμένα δεν μου είχε κάνει εντύπωση. Αλλάξαμε την ενορχήστρωση και το ερμήνευσα με αμερικάνικο στυλ» είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Στάνκογλου: Είδα την κόρη μου σε παράσταση και έκλαψα τρεις φορές

Επίσης «το “Δυόμιση” ήταν το δεύτερο τραγούδι που μου έφερε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να πω το “Έτσι”. Ο Νίκος Καραγιάννης με παρακάλεσε να του κάνω τη χάρη και να το τραγουδήσω. Το “Χθες το βράδυ στο όνειρό μου” μου ζήτησε ο Καλούδης να το ηχογραφήσω για να το ακούει αυτός. Όταν το άκουσα, κατάλαβα ότι θα γίνει επιτυχία», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Οι τραγουδιστές δεν είμαστε κριτές που θα κρίνουμε απόλυτα μια επιτυχία. Πρέπει να ακούμε και τη γνώμη των άλλων», τόνισε ο Σταμάτης Γονίδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA