Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Τιτίκα Στασινοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη (14/6) - μεταξύ άλλων - για το κίνημα #MeToo, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς επίσης, για τον Μάρκο Σεφερλή και για ποιό λόγο δεν τη βλέπουμε σε κάποιο σίριαλ.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Ελένη Κούρκουλα - «Δεν θα φοβόμουνα ποτέ το κόστος της υπεράσπισης του φίλου μου»

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένα άτομο ιδιαίτερα προικισμένο, είναι μορφωμένος, έχουμε συνεργαστεί, δεν έχω παράπονο. Όλοι ξέραμε ότι είχε τις δικές του ιδιομορφίες, αλλά αυτό δεν μας αφορά εμάς ούτε κανέναν άλλο αφορούσε. Αυτά που βγήκαν μετά με το #MeToo, δεν θα ήθελα να είμαι η μάνα κανενός παιδιού από αυτά. Οι νέοι άνθρωποι είναι πολύ επιρρεπείς στο να κάνουν γρήγορα καριέρα και δεν έχουν φραγμούς. Κάποιοι μπορεί να προκαλούσαν για να έχουν δουλειές και να γίνουν πρωταγωνιστές», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανέφερε πως «ξεχείλιζε από ταλέντο αλλά ο χαρακτήρας του δεν ήταν έτοιμος για αυτό το "βουνό", ήταν κακομαθημένος, να μην του αρνούνται τίποτα, να έχει πάντα δίκιο. Δεν θα δώσω άφεση αμαρτιών στον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαι Θεός, όμως, πιστεύω στη συγχώρεση». 

«Θεωρώ πως για αυτά τα πρόσωπα, τέλειωσε η υποκριτική. Παλιά δεν ήμασταν έτσι, γίνονταν διάφορα, τα κουκούλωναν και όλα μία χαρά. Ένας μεγάλος πρωταγωνιστής μου είχε ζητήσει να αφήσω το εσώρουχό μου πάνω στο γραφείο του. Ήταν όρος του για να συνεργαστούμε και του απάντησα πως για αυτό δε θα συνεργαστούμε ποτέ», αποκάλυψε η Τιτίκα Στασινοπούλου .

Αναφερόμενη στα σχόλια που δέχθηκε φέτος ο Μάρκος Σεφερλής για το «Super Mammy», η ίδια σχολίασε: «Τι ρατσιστικά και ανοησίες είναι αυτά που λένε; Έχετε ακούσει την κοινωνία πως μιλάει; Ο άνθρωπος είναι ταλαντούχος, τελείωσε, πάρτε το απόφαση».

Τέλος, δεν έκρυψε πως ο λόγος που δεν τη βλέπουμε αυτή την περίοδο να παίζει κάπου είναι επειδή «Το τηλέφωνο δεν χτυπάει για δουλειά, σπάνια. Να γίνω προσκόλληση δεν μου ταιριάζει. ούτως ή άλλως τόσα χρόνια εγώ δε ζητούσα δουλειά. Αυτοί έρχονταν και μου χτυπούσαν την πόρτα», όπως είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA