Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς την παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα, έχει ξεσπάσει από την Τετάρτη μετά το body shaming που έκανε η μέχρι πρότινος πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βάρος της. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέβασε φωτογραφίες της παρουσιάστριας που απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα, σχολιάζοντας: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική, αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά»

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Με μία φράση η Δανάη Μπάρκα αποδομεί το body shaming που δέχτηκε

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα το επόμενο πρωί μέσα από την εκπομπή της ήταν μεστή, αξιοπρεπής και ειλικρινής: «Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», ήταν μερικά μόνο από όσα είπε.

Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε νέα φωτογραφία της με μαγιό στον λογαριασμό της στο Instagram, με... ξεκάθαρους αποδέκτες. «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/Ce3mbuaLklS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ρατσιστικό όμως αυτό σχόλιο φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους εγχώριους celebrities που μέσα από αναρτήσεις στα δικά τους προφίλ και σχόλια στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε εκείνη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις για την εμφάνισή του.

Από τον Ανδρέα Γεωργίου μέχρι τους συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή και από τη Σίσσυ Χρηστίδου έως την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά), όλοι καταδίκασαν την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και την στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA