Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (18/6) η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα με την ίδια να μην μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο στοχοποιήθηκε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Επιμένει σε όσα είπε για τη Δανάη Μπάρκα - «Να ζητήσω συγνώμη γιατί;»

«Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο, αλλά σίγουρα σαν πρότυπο περνάει τον τρόπο σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατοί. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση, προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά "τι ωραία που είναι η Δανάη", "τι ωραία που περνάει". Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει μέσα ένα θέμα που αφορά την παχυσαρκία και τα νούμερα στη χώρα μας, όμως, έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο προς τα έξω», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Τόνισε δε ότι «Το πώς αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο τη Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον. Θα έπρεπε να είναι, όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Αυτό είναι το νόημα που προσπάθησε να περάσει. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Θεωρεί ότι μια χαρά τα είπε. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας».

«Διαφεύγει στην κ. Λατινοπούλου ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας από το οποίο δεν υποφέρει η Δανάη, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και δεν έχουν πάει στην παραλία για χρόνια, που αρνούνται να εμφανιστούν στους συντρόφους τους γυμνοί, που υποφέρουν και κλαίνε. Βγήκαν και τοποθετήθηκαν κι είπαν πολύ καλά τα λέει, ποιο είναι το θέμα; Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν πάει στην παραλία; Έχει χαθεί ο εστιασμός», επεσήμανε στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA