Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δανάη Μπάρκα συνάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, τη νύχτα της Δευτέρας, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Night Out στο Mega. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του καναλιού, είπε την ενοχλεί να τη ρωτάνε συνέχεια για τη μαμά της, έχει βγει ραντεβού με λάθος άτομο γιατί νόμιζε ότι ήταν άλλος, θα έκανε παράνομο δεσμό με τον συνεργάτη της Γιώργο Κρικοριάν, θα παντρευόταν και θα έκανε one night stand με τον Τίμο Ζαχαράτο ενώ τον Άρη Καβατζίκη θα τον είχε κουμπάρο.Έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι και σε τουαλέτα μπαρ.

Μάλιστα το σεξ μετράει 9,5 στα 10 για μια Σκορπίνα όπως εκείνη. Όπως είπε κάποιες φορές έχει ανασφάλειες με τα κιλά της αλλά περισσότερο με το να μη χάσει τους ανθρώπους της.

Η Δανάη Μπάρκα τόλμησε, μεταξύ άλλων, να παίξει θάρρος ή αλήθεια και να γυρίσει με χαμόγελο τον τροχό! Όταν ο τροχός σταμάτησε στο θάρρος, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης την προκάλεσε, να χτυπήσει τατουάζ με την κάμερα βεβαίως να καταγράφει τη διαδικασία.

«Θέλω μέχρι να ετοιμαστεί η tatoo artist να σας πω την αγάπη μου για τον ηλίανθο. Για το λουλούδι δηλαδή που πάμε τώρα να έχουμε για πάντα επάνω μας. Τι το μαγικό έχει ο ηλίανθος; Ακολουθεί πάντα το φως! Δηλαδή ξεκινάει από την ανατολή του ηλίου, σηκώνεται και μετά ξανά το ίδιο. Άρα όλο αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα σηματοδοτεί την ακολουθία μας και την αγάπη μας για το φως.Να έχουμε ανθρώπους στη ζωή μας που να μας οδηγούν στις χαρές και τις τρέλες» τόνισε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA