Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Πρέλεβιτς ανακοίνωσε μέσω Instagram την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Νικήτα Νομικό. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, με την πρώην Σταρ Ελλάς να αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πριν από έναν μήνα ο σύντροφός της και αδερφός της Δούκισσας Νομικού, της έκανε πρόταση γάμου. Μάλιστα, ανήρτησε και μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, δείχνοντας το μονόπετρο που της χάρισε.

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Είμαστε 8 χρόνια μαζί - Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τις δύο γέννες

«Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο "ναι" που είπα ποτε μου!» έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Αννα Πρέλεβιτς: Η ανάρτηση για την πρόταση γάμου από τον Νικήτα Νομικό

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό 😋) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο "ναι" που είπα ποτε μου!

https://www.instagram.com/p/CfEhcmTq5If/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back! ✨ Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα "αρραβωνιαστικό" μου και όχι "αγόρι" μου"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA