Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, την οικογένειά του και έκανε και μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια τονίζοντας πως τα χρόνια που έζησε μαζί με τη γιαγιά του δεν είναι μια ευχάριστη ανάμνηση.

«Πιστεύω ότι ένας ηθοποιός που φτάνει στο σημείο να κάνει αυτές τις ταινίες θα πρέπει να αλλάζει από ταινία σε ταινία. Αυτό είναι που με έφαγε κιόλας! Γιατί τον καιρό εκείνο έπρεπε να τυποποιηθείς για να έχεις μια ρέντα στον κινηματογράφο και αν είσαι ο ''ψηλός κουτός'' που θα πάει ο κόσμος να τον ξαναδεί. Θα πάει να δει τον Βέγγο που τρέχει, το ξέρει ότι τρέχει, θα πάει να δει τον Χατζηχρήστο που θα κάνει το ''Αμ πως'' και το ξέρει αυτό για αυτό και πάει να το δει. Ένας ηθοποιός ο οποίος κάνει την μία το ''Ξύπνα Βασίλη'' και κάνει αυτόν τον φανατικό υπάλληλο, από την άλλη πάει και παίζει στο ''Καλωσήρθε το δολάριο'' και μετά στο ''Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα''… κλωτσούσε τους θεατές, τον καιρό εκείνο. Έτσι και έκανα τις λιγότερες ταινίες που έχει κάνει ποτέ ηθοποιός στον ελληνικό κινηματογράφο. Περίπου 15. Τον καιρό εκείνο βέβαια αυτές οι ταινίες δεν είχαν τόσο μεγάλο σουξέ ακριβώς για αυτό τον ρόλο! Γιατί έβλεπαν ξαφνικά έναν ηθοποιό να παίζει εδώ άλλο ρόλο και εκεί άλλον ρόλο. Και μέσα στον χαμό που γινόταν με 150 ταινίες τον χρόνο χάνονταν» τόνισε ο Γιώργος Κωνσταντίνου και πρόσθεσε, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, πως είχε βασανιστικά χρόνια μεγαλώνοντας μέχρι τα 18 με τη γιαγιά του.

«Δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση. Μάλλον τα είχε χάσει και της έβγαινε σε επιθετικότητα. Έζησα μαζί της κάμποσα χρόνια που ήταν βασανιστικά με σκοτωμούς στο σπίτι. 18-19 έφυγα μαζί με τη μάνα μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA