Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησαν σε συνέντευξή τους για την 20χρονη γνωριμία τους, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχαν ερωτική σχέση. «Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιότερα. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως το 2002, πρωταγωνιστούσαμε στη σειρά "Η φούσκα" κι είχαμε μια πολύ ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε. Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος κι εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή, έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα, πολύ ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά. Με το που φεύγει, με τραβάει και πέφτω κάτω. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον ράπερ, Mente Fuerte και τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για τον δίσκο του, η ηθοποιός απάντησε ουδέτερα. «Έχω κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις και σε αυτή η φωτογράφιση μου μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Μου την ζήτησε ο ίδιος να την κάνουμε και τη δέχτηκα την πρόταση, γιατί θεώρησα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό. Από πέρυσι γράφουν ότι είμαστε μαζί, εγώ όμως δηλώνω ελεύθερη», εξήγησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA